Doonails Black Week: jouw must-haves voor het sales event van het jaar!

Doonails Black Week: jouw must-haves voor het sales event van het jaar!

Van startersets tot favoriete kleuren en onmisbare accessoires – we laten je zien aan welke must-haves je in de komende Black Week niet voorbij kunt gaan.

Speel je al lang met de gedachte om in de dipping game te stappen, kun je geen genoeg krijgen van je favoriete producten of wil je vrienden en familie blij maken? Dan is dit het perfecte moment: de Doonails Black Week staat voor de deur en brengt een overvloed aan onweerstaanbare aanbiedingen met zich mee. We laten je zien welke items je zeker moet hebben.


  1. De perfecte instap 
  2. Een kleur komt zelden alleen 
  3. Populairste Doonails Dipping Powder kleuren
  4. Onze Dipping Powder liquids 
  5. Accessoires en glazen tools
  6. De juiste verwijdering

 

1. Deperfecte instap

De Doonails starterset is ideaal voor iedereen die in de dipwereld stapt en direct aan de slag wil gaan! Van manicurestaafjes en nagelvijlen tot dipping essentials, favoriete kleuren en basic removers - je bent goed uitgerust met alles erop en eraan en je hoeft je accessoires niet eerst met moeite bij elkaar te zoeken. En voor wie vier kleuren nog niet genoeg zijn, mag zich het volgende punt op onze must-have-lijst niet laten ontgaan... 

Dipping Powder Starter Set

 


2. Een kleuren komt zelden alleen

Of het nu gaat om 4, 6, 8 of 12: met de Doonails kleurensets kun je voor elke stemming, elke gelegenheid en elke outfit jouw favorieten vinden. De perfecte gelegenheid om je creativiteit en experimenteerlust de vrije loop te laten of voor je beste vriendin direct een paar potjes mee te bestellen.

3. Populairste Doonails Dipping Powder kleuren

Met meer dan 100 kleuren kunnen we begrijpen dat het moeilijk kiezen is. Bekijk wat onze klanten het meest shoppen en laat je inspireren door het ene of het andere poeder - of het nu gaat om ingetogen nude, dramatisch zwart of verleidelijke rode tinten. Wij hebben ze allemaal!

Dunkel Rotes Nagel Design
Helles Rosa Nagel Design
Nude Farbendes Nagel Design
Dunkel blaues Herbst Nagel Design
Schwarzes Nagel Design
Rosa Nagel Design mit Glitzer
Dunkel Nude Nagel Design
Rotes Nagel Design
 

4. Onze Dipping Powder liquids

Dippen zonder vloeistoffen is als een fiets zonder banden - gewoon onmogelijk. Onze Dipping Powder liquid set bevat alles wat je nodig hebt voor je routine: Base Coat voor het dippen, Activator voor het uitharden, Top Coat voor de perfecte afwerking en de Brush Cleaner & Softener voor het optimaal schoonmaken van de liquid brush. Onze Black Week deals zijn de beste gelegenheid om je voorraad weer aan te vullen!

Dipping Liquids

 

5. Accessoires en glazen tools

Voor de perfecte vorm en een zachte finish zijn de juiste hulpmiddelen onmisbaar. Met onze premium accessoireset haal je de perfecte metgezellen in huis. Elke vijl heeft daarin zijn eigen sterkte en is ideaal voor verschillende soorten en vormen nagels. 

Bovendien zijn onze hoogwaardige glazen tools niet alleen esthetisch aantrekkelijk, maar ook ongelooflijk effectief voor een zachte nagelverzorging. Deze hulpmiddelen zijn een absolute must-have voor iedereen die waarde hecht aan precisie en kwaliteit.

Glas Tools

 


6. De juiste verwijdering

Ook de juiste producten voor een zachte en zorgeloze verwijdering mogen in geen geval ontbreken in je Doonails collectie. Of je nu kiest voor de basic remover of liever je dipping manicure verwijdert met onze nagelfrees Pro, het is helemaal aan jou.  

Entferner Bowl

 

Conclusie

Of je nu een beginner of een professional bent, tijdens Doonails Black Week vind je alles wat je hartje begeert. Maak dus van de gelegenheid gebruik om je favoriete producten te halen, voorraden in te slaan of één of twee kerstcadeaus te shoppen. 

Wij wensen je daarbij veel plezier!

Gratis verzending

Wij bieden gratis verzending met DPD voor bestellingen boven de €60.