Matchmaker: Onze favoriete kleurencombinaties voor de lente

Matchmaker: Onze favoriete kleurencombinaties voor de lente

Of het nu gaat om speciaal uitgekozen accenten, wilde patronen of mismatched nails - er is geen betere tijd dan de lente om je creativiteit direct over te brengen op je vingertoppen. We laten je zien hoe je de meest trendy kleuren van het seizoen het beste kunt combineren. 

Inmiddels kan niemand meer ontkennen dat de lente nu vast en zeker bij ons is aangebroken! Eindelijk is de tijd van vernieuwing, frisheid en levendige kleuren teruggekeerd. En wat is er beter dan deze verkwikkende energie over te brengen op onze nagels?

Nadat we in het vorige artikel onze topkleuren voor dit seizoen heel zorgvuldig onder de loep hebben genomen, laten we je vandaag zien hoe je ze het beste kunt combineren om je nagels echt goed te laten stralen 🤝


  1. Valentine Crush
  2. Lavender Mist
  3. Pearl Perfect
  4. Smooth Avocado
  5. Honey
  6. Baby Blue


Valentine Crush

Als zacht pastelroze belichaamt Valentine Crush de broosheid en elegantie van de lente, waardoor het perfect geschikt is voor minimalistische designs of als basis voor speelse nail art. In combinatie met roze glitters verleen je je look een flinke dosis glans en glamour, terwijl een helder rood een spannend contrast creëert en de bloeiende liefde van de lente symboliseert.

Präsentatienagels in de kleuren roze, rood en met glitter.


Als je liever kiest voor meer ingetogen kleuren, is het samenspel van pasteltinten precies wat je nodig hebt. Hierdoor creëer je een elegante en tijdloze look die lichtheid, rust en sereniteit uitstraalt. Juist deze compositie zorgt voor een prachtige harmonie die op heel subtiele wijze de variatie en schoonheid van de lente weergeeft.

Präsentatienagels in de kleuren roze, crème, blauw, grijs.

 

Lavender Mist

Deze lila tint is een tijdloze keuze voor de lente en geeft je nagels een elegante en tegelijkertijd speelse touch. Wat past daar beter bij dan de frisheid en levendigheid van pastelgroen? Die combinatie doet denken aan een bloeiende lenteweide waar de eerste krokussen ontkiemen. Samen doen deze twee kleuren een kalmerende en verfrissende sfeer ontstaan die alle zintuigen stimuleert en de schoonheid van de lente perfect tot uitdrukking brengt. 

Präsentatienagels in de kleuren pastelgroen en lila.


Een heel andere dynamiek bewerkt dit duo hier: het samenspel van delicaat paars en intens roze roept een levendig en elektriserend contract op dat alle blikken naar zich toe trekt. Samen verlenen ze je nagels een speelse en moderne esthetiek die perfect past bij de levendige energie van de lente. 

Präsentatienagels in de kleuren roze en lila.


Uiteindelijk is Lavender Mist echter ook een superrustige en veelzijdige kleur die uitstekend in harmonie is met andere natuurlijke tinten, ongeacht of ze nu zacht beige, perzik of taupe zijn.

Präsentatienagels in de kleuren perzik, roze, lila en grijs.

 

Pearl Perfect

Met zijn delicate glans van parelmoer is Pearl Perfect een prachtige accentkleur die bijzonder goed harmonieert met soortgelijke zachte kleurtinten. De combinatie met pastelkleuren zoals hemelsblauw, lila of rosé zorgt voor een harmonieus palet dat een rustgevend en elegant aura om zich heen creëert. Ongeacht welke mix je ook kiest, je geeft je manicure een vleugje subtiele schoonheid waarmee je altijd de trend zet. 

Präsentatienagels in de kleuren parelmoer, lila en lichtblauw.

 

Smooth Avocado

Deze kleur is een ongelooflijk verfrissende keuze voor het huidige seizoen en hult je vingertoppen in een zwoele lentebries. De rustige en evenwichtige aard van pastelgroen maakt het een ideale basiskleur die zich - naast Lavender Mist- prachtig combineren laat met verschillende tinten groen om een levendig en harmonieus beeld op te wekken. Met speciaal uitgekozen glitteraccenten zorg je bovendien voor de nodige portie bling bling en zet je daarmee de kroon op je look.

Präsentatienagels in de kleuren donkergroen, pastelgroen en zilveren glitter.

 

Honey

De warme nuance van Honey verleent je vingertoppen een zonnige levendigheid, terwijl het delicate glittereffect voor een vleugje glamour zorgt. De combinatie met oranje of bruine tinten zorgt voor een uitnodigende harmonie die doet denken aan warme zonsondergangen en verkwikkende boswandelingen. Samen creëren ze een fascinerende compositie die de zintuigen prikkelt en de nagels laat schitteren in een uitnodigend ensemble. 

Präsentatienagels in de kleuren wit, lichtgeel, oranje en bruin.

Snow White, Honey, Spicy Ginger, Happy Halloween


Baby Blue

De koele frisheid van Baby Blue past perfect bij andere tinten blauw en creëert een palet dat doet denken aan de heldere lentehemel en wattenwolken. De combinatie met verschillende tinten blauw en grove glitters zorgt voor een levendige en dynamische esthetiek die de zintuigen prikkelt en je nagels mooi in de schijnwerpers zet.

Präsentatienagels in de kleuren azuurblauw, lichtblauw en glitterblauw.


Daarnaast kan Baby Blue ook goed gecombineerd worden met warmere aardtinten om een evenwichtig en harmonieus contrast te scheppen. Samen vormen ze een fascinerende compositie die een weerspiegeling is van de verscheidenheid van de natuur. 

Präsentatienagels in de kleuren azuurblauw, lichtblauw, lichtgeel en bruin.



De lente biedt eindeloze mogelijkheden om de magie van dit jaargetijde op je vingertoppen over te brengen. Van zachte pasteltinten tot levendige kleuren, van delicate nuances tot gedurfde contrasten - de veelzijdigheid van de kleuren stelt ons in staat om creatief te worden en onze eigen persoonlijke lente-look te creëren 🌸

Laat je dus door precies deze sfeer inspireren en maak van de gelegenheid gebruik om nieuwe combinaties uit te proberen en van je look iets heel bijzonders te maken ✨

Gratis verzending

Wij bieden gratis verzending met DPD voor bestellingen boven de €60.