Square Nails: nageldesigns voor vierkante nagels

Square Nails: nageldesigns voor vierkante nagels

Van eenvoudig en minimalistisch tot opvallend en extravagant - ontdek de meest trendy nageldesigns voor vierkante nagels. 

Onze favoriete nagelvorm zegt niet alleen veel over onze persoonlijkheid, maar zorgt er ook voor dat onze look er op heel verschillende manieren uitziet. Hoekige nagels behoren tot de absolute klassiekers, die eigenlijk nooit uit de mode raken - op dit moment lijken ze echter bijzonder populair te zijn onder de vormen. Geen wonder, want ze kunnen met elke nagellengte en nagenoeg elk design worden gedragen. Na ons in het verleden al aan korte, ovale en amandelvormige nagels gewijd te hebben, zijn nu de square nails aan de beurt! 


De hoekige vorm

Vierkante nagels zijn veelzijdig en passen bij elke look - van elegant tot casual. Ze geven de handen een slanke en verzorgde uitstraling en zijn tegelijkertijd robuust en langhoudend, waardoor ze bijzonder praktisch zijn voor het dagelijks leven. Of je nu de voorkeur geeft aan korte of lange nagels, square nails zijn een tijdloze keuze voor elke gelegenheid. Vooral kleine en smalle nagels profiteren hiervan, omdat de hoekige vorm ze visueel vergroot en dus super veel ruimte biedt voor creatieve looks.

 

Houd je van minimalistische nageldesigns die discreet en toch stijlvol zijn? Een klassieke French manicure, een eenvoudig nude design of dekkende kleuren zorgen ervoor dat je nagels er super verzorgd uitzien zonder overheersend over te komen. Ook een beetje glans kan je look perfect afronden


Vierkante nagels in nudebruin
Vierkante nagels met French
Vierkante nagels in roze
Korte vierkante nagels in chroomlook
Korte vierkante nagels in beskleur
Vierkante nagels in nude met glitters
Vierkante nagels in verschillende nude tinten
Vierkante nagels met pastelbloemen
Vierkante nagels met glitter-French

 

 

Als het tijd is om je te onderscheiden van de massa en je houdt ervan om nieuwe dingen uit te proberen, dan zijn opvallende nageldesigns precies de juiste keuze voor jou. Experimenteer met levendige kleuren, geometrische patronen of fonkelende glitters om een glamoureuze look te creëren. Perfect voor feesten, feestelijke gelegenheden en altijd als je je dagelijks leven een beetje wilt opfleuren! 🕺

 

Vierkante nagels in neonoranje
Vierkante nagels met zwarte vlammen
Vierkante nagels met patroon in turquoise en oranje
Vierkante nagels met schildpadpatroon
Vierkante nagels met abstracte groene nagels
Vierkante nagels met half ombré-ontwerp
Vierkante nagels in grijs met 3D-ontwerp
Vierkante nagels in blauw met glitter

 


Of je nu houdt van klassiek eenvoudig of bijzonder opvallend, vierkante nagels bieden eindeloze mogelijkheden om je stijl optimaal te benadrukken 💅 Hoe draag jij jouw nagels het liefst?

Gratis verzending

Wij bieden gratis verzending met DPD voor bestellingen boven de €60.