Pedicure Gids

Pedicure Gids

Gebruikte producten

Een pedicure doen met Doonails Dipping Powder: hoe het werkt

Je wilt weten hoe je je pedicure doet met Doonails? Volg dan de onderstaande stappen 😌 :

✨ Stap 1: Mooie voeten zijn essentieel voor een mooie pedicure! Dus verwijder harde plekken met onze puimsteen uit onze pedicureset. Je moet de puimsteen voor gebruik wassen met water.

✨ Stap 2: Verwijder dode huid met een rozenhout stokje.

✨ Stap 3: Ruw je teennagels op met de buffervijl uit onze remover set. Niets staat een langdurige pedicure in de weg!

✨Stap 4: Breng de primer aan. Breng een laag Base Coat en Base Powder aan.

✨Stap 5: Breng een laag Base Coat en de eerste laag Dipping Powder aan.

✨Stap 6: Breng nog een laag Base Coat en de tweede laag Dipping Powder aan. Deze stap kan indien nodig worden gedaan, maar is geen must!

✨ Stap 7: Breng de Activator aan en laat het 2 minuten drogen. Vijl dan het nageloppervlak! Breng vervolgens de activator opnieuw aan en wacht 2 minuten.

✨ Stap 8: Breng de Top Coat aan en laat het 2 minuten drogen. Breng dan onze nagel- en nagelriemolie aan!

✨ Stap 9: Geniet van je prachtige Doonails manicure!

Overigens: Onze puimsteen en vijlen zijn gemakkelijk afwasbaar met water.

De zomer roept! Outfits worden korter en het wordt ook luchtiger aan de voeten. Hoe rond je je stijlvolle zomerlook af? Precies, met een chic paar sandalen, trendy espadrilles of zelfs open sandalen met hoge hak. Welk type schoen je ook kiest, bij een open model staan je tenen centraal en die moeten ook schitteren.

Over het algemeen vraagt de zomer om een frisse pedicure in een zomerse kleur. Het maakt niet uit of je op een ligstoel bij het zwembad ligt, een strandwandeling maakt of gewoon door de stad slentert. Mooi gepedicuurde voeten zijn niet alleen opvallend, maar dragen ook bij aan je persoonlijk welzijn en lichaamsbeeld.

Veel vrouwen denken dat een pedicure een uitgebreid, tijdrovend proces is waarvoor je naar een nagelstudio moet, maar het tegendeel is waar. Met de Doonails Professional Dipping Powder kun je makkelijk je voeten pedicuren vanuit het comfort van je eigen huis. Het beste van alles is dat het weinig tijd kost om aan te brengen, maar het belooft 3+ weken te blijven zitten.

Gratis verzending

Wij bieden gratis verzending met DPD voor bestellingen boven de €60.