Christmas Elegance

Christmas Elegance

Gebruikte producten:

 

Classy en tegelijkertijd speels? Dit design doet ons denken aan speelkaarten en is een fantastische look voor de kerstperiode 🌲

 

En zo doe je dat:

  1. Allereerst bereiden we onze nagels grondig voor: hiervoor schuiven we de nagelriemen voorzichtig met een rozenhouten staafje of manicurestick naar achteren en verwijderen we ook de onzichtbare nagelriemen, zodat er later geen ongewenste liftings ontstaan. Indien nodig kunnen uitstekende nagelriemen voorzichtig verwijderd worden met een geschikte tool. We brengen de nagels ook in de gewenste vorm en ruwen het hele nageloppervlak voorzichtig op met een buffer.
  2. Vervolgens brengen we een dunne laag Base Coat aan en dippen in onze Base Powder. Zo creëren we een prachtige optimale basis en beschermen onze nagels tegen verkleuring.
  3. Daarna verzorgen we de full-cover glitternagels: hiervoor brengen we nog een dunne laag Base Coat aan op de duim, ringvinger en pink en dippen we in onze magisch glinsterende groene Mistle Toe. Voor een bijzonder dekkend resultaat en volledige glitter-power herhalen we de werkwijze nog eens.
  4. Daarna gaan we verder met de wijsvinger en de middelvinger: we brengen hier opnieuw een dunne laag Base Coat aan en dippen met de linkerkant van de nageltip eerst in Mistle Toe en vervolgens met de rechterkant in Snow White. Het is belangrijk dat beide kleuren in het midden van de nageltip samenkomen. Over de rest van de nagel strooien we onze nude kleur Rosie. Herhaal de werkwijze nog een tweede keer voor een betere kleurintensiteit.
  5. Vervolgens brengen we royaal Activator aan op alle nagels en laten we het twee minuten drogen.
  6. Nu kunnen we zowel de nagelranden als het oppervlak nog een beetje egaliseren met een buffer voordat we de Activator nog een keer aanbrengen en opnieuw twee minuten laten uitharden.
  7. Tot slot verzegelen we ons design met twee lagen Top Coat en verzorgen we onze nagelriemen met een extra portie nagelolie.

 

Wat vind je van deze glinsterende look? We vinden dat het echt zin geeft in een spelletjesavond tijdens de feestdagen - met deze tutorial heb je in ieder geval altijd een troef in handen ♠️💚

Gratis verzending

Wij bieden gratis verzending met DPD voor bestellingen boven de €60.