Babyboomer nails: zo zit je altijd goed

Babyboomer nails: zo zit je altijd goed

Als de verbluffende opvolger van French Nails betoveren ze onze vingertoppen. We laten je zien wat er allemaal mogelijk is met het Babyboomer design. 

Laten we samen de spannende variaties van de Babyboomer look ontdekken en hoe veelzijdig je deze op je nagels kunt dragen. 



  1. De klassieker
  2. Kleurenpracht in Ombré look
  3. Glinsterende accenten



1. De klassieker 

Geen wonder dat het traditionele Babyboomer design een absolute favoriet is op veel nagels - de soepele overgang van wit naar nude (of van nude naar wit, hoe je het ook wilt bekijken) past gewoon bij elke gelegenheid en elk van je outfits. Korte of lange nagels, recht of ovaal - deze look is zeker een veilige keuze!

 

De ovale nagels met een Babyboomer-look
 
De vierkante nagels met een Babyboomer-look
 
De nepnagels in de Babyboomer-stijl

 

 

2. Kleurenpracht in Ombré look

Babyboomer is een mix van French Nails en Ombré. Als je je nail game echter een beetje wilt opfleuren en gewoon houdt van de soepele overgang tussen twee kleuren, kies dan de volgende keer precies die kleurpoeders waar je het meeste zin in hebt. Mix felle kleuren met elkaar of zet een versnelling lager en creëer een Ombré design in pastellook - toegestaan is wat leuk is! 🎨

 

De nagels met een kleurrijk ombré-look
De nagels met een roze ombré
 
De ovale roze ombré nagels

 

 

3. Glinsterende accenten

Of je nu voor de klassieker kiest of liever met verschillende kleuren experimenteert - een beetje glitter is nooit verkeerd. Je kunt een poeder met grove glitterdeeltjes of zachte glans gebruiken, je nageldesign verfraaien met een paar metallic folies of lijnstickers of je nagels versieren met strass-steentjes. De mogelijkheden voor een beetje bling bling zijn eindeloos.

 

De ovale nagels met glitter

 

 

Voor welke variant zou jij kiezen? ✨

Gratis verzending

Wij bieden gratis verzending met DPD voor bestellingen boven de €60.