Daar kun je niet omheen: de grootste nageltrends van 2024

Daar kun je niet omheen: de grootste nageltrends van 2024

Wil je een kijkje nemen in de (manicure)toekomst? Bereid je dan voor op de zeven grootste trends van het komende jaar…

Ben je ook benieuwd welke nagellooks jou dit jaar te wachten staan? We nemen een exclusief kijkje achter de schermen van de wereldberoemde Fashion Weeks in Londen, New York, Milaan en Parijs en nemen de sterren en sterretjes heel precies onder de loep om erachter te komen op welke trends we ons de komende maanden in het bijzonder mogen verheugen. 

Alles wat passend bij de nieuwste designercollecties wordt gecreëerd of op de vingertoppen van de celebrities te vinden is, heeft de potentie om een absolute trendsetter te worden. En 2024 belooft hier niet te weinig: naast de beproefde klassiekers, die weer meer op onze nagels zullen schitteren, voegen zich ook enkele nieuwe looks bij de toptrends van het jaar.

Ga mee op een inspirerende reis door de spannende wereld van nageltrends waar je in 2024 in geen geval omheen kunt. Let’s go!


  1. Minimalistische elegantie
  2. Frosted Nails
  3. I see red!
  4. Peach Fuzz
  5. Ballet-Core
  6. 3D-Nails
  7. French Nails with a Twist

 

1. Minimalistische elegantie

“Minder is meer" - hoewel dat niet geldt voor alle trends dit jaar, maak je ook met wat ingetogen nagelkunst toch absoluut de juiste keuze in 2024. Houd je daarbij aan eenvoudige, monochrome designs, strakke lijnen en subtiele patronen. Deze tijdloze elegantie laat je nagels stralen zonder overdreven over te komen. 

 

Nude Nagels met Strass
Transparante Steentjes
Nagel Sticker

  

2. Frosted Nails

Vorig jaar kon bijna niemand voorbij aan de Mirror Glazed Nails van Hailey Bieber en ook in 2024 ontwikkelt de look zich verder. Mogen we voorstellen: Frosted Nails! Deze ijzige look komt in verschillende uitvoeringen voor en past gewoon bij elk seizoen.

 

Nagels in chroomontwerp

 

3. I see red!

Ruim 100 jaar geleden waren rode vingernagels al razend populair en zijn sindsdien niet meer weg te denken van onze vingertoppen. Of het nu op de catwalks van de wereld is of op sterren en sterretjes - de kleur is uit geen enkele collectie meer weg te denken. We vertrouwen niet alleen op een rijke rode kleur in de koudere maanden, maar beginnen ook in het bloeiseizoen met nagels in wijnrood en bessennuances. Why not!?

 

Nagelontwerp in bessentint
Nagelontwerp in donkerpaars
Nagelontwerp in donkerrood

 

4. Peach Fuzz 

De Pantone kleur 2024 heet Peach Fuzz en wordt omschreven als 'warme en gezellige tint'. Het is dus geen wonder dat het ook op onze nagels een geweldige indruk zal geven. De verfrissende mix van peach, sinaasappel en delicaat rosé doet het vooral goed in de lente, maar past ook uitstekend bij een gebruinde huid in de zomer.

 

Nagelontwerp in koraal
Nagelontwerp in oranje
Nagelontwerp in nude

 

5. Ballet-Core

De Barbie-nails hadden ons in 2023 stevig in hun greep en ook dit jaar kunnen we daarvan niet helemaal loskomen. Maar in tegenstelling tot knalroze richten we ons de komende maanden meer op melkachtige nuances: van delicate roze en beige tinten tot een beetje glans en speelse details - het kan niet schattig genoeg zijn. 

 

Glanzend nagelontwerp
Speels nagelontwerp
Nagelontwerp met glitters

  

6. 3D-Nails

Dit jaar kun je bijzonder gedurfd zijn: geef je vingertoppen structuren en elementen die afsteken tegen de nagel om een fascinerend 3D-effect te creëren. Of het nu gaat om schattige bloemetjes in de lente of gebreide patronen in de winter, met onze nail art tools lukt je deze trend ongetwijfeld.

Maar niet alleen met Dipping Powder kunnen spannende 3D-effecten worden gecreëerd; je kunt ook helemaal los gaan met het thema strass-steentjes: Onder het motto "vullen, niet vlekken" kun je je nagels helemaal versieren met steentjes of ze rangschikken in patronen naar keuze. Des te sprankelender en extravaganter, des te beter. Een beetje bling bling raakt nooit uit de mode!


3D nagelontwerp
Nagelontwerp met glitters en strassstenen
 

7. French Nails with a Twist

Net als rode nagels is de French look een absolute klassieker die ons waarschijnlijk nooit meer zal verlaten. Ook dit jaar kunnen we er niet omheen om onze vingertoppen, zij het in een ietwat aangepaste versie, op te fleuren met deze oldie but goldie. Ooit gehoord van American manicure? Zo niet, let op: deze look was vooral in de jaren 90 en 2000 super populair en komt dit jaar terug. In plaats van het klassieke zuiver wit wordt hier een iets zachter, romig wit gebruikt, dat meer neigt naar eierschaal of licht beige - zoals onze Coconut. Dit maakt het hele design zachter en natuurlijker. Vooral lange nagels met een sterk opgetrokken smile line worden zo een blikvanger. 

Maar het is niet alleen de Amerikaanse manicure die ons dit jaar vergezelt als Franse versie, ook Micro French blijft zoals voorheen super populair: korte, verzorgde nagels met een French tip? Yes, please! 

Deze twee trends laten gewoon zien hoe veelzijdig de Franse klassieker is.

 

Micro French nagelontwerp
Franse manicure vorm om te dippen

 

Conclusie

Het jaar 2024 biedt een opwindend scala aan nageltrends en we zullen zeker nog véél meer trendy looks tegenkomen dan we hier voor je hebben samengesteld. Wil je altijd up to date blijven, dan ben je bij ons zeker aan het juiste adres.  

Laat je inspireren, wees dapper en probeer nieuwe dingen uit. Wat kan er nou misgaan? ✨

Gratis verzending

Wij bieden gratis verzending met DPD voor bestellingen boven de €60.