New Year, new Nails: nail designs voor de jaarwisseling

New Year, new Nails: nail designs voor de jaarwisseling

Of het nu een glamoureus diner voor Oud & Nieuw is, een themafeest met je beste vrienden of clubbezoek tot in de vroege uurtjes - je kunt de jaarwisseling perfect afsluiten met het juiste nageldesign.. 

Oud & Nieuw is het moment om je van je meest sprankelende kant te laten zien. Natuurlijk moeten de nagels er goed uitzien. In dit artikel laten we je de hipste designs en kleuren zien die je oudejaarsavond onvergetelijk zullen maken!  💅🥂

Klassieke elegantie met goud en zilver

Oud & Nieuw is de perfecte gelegenheid om terug te vallen op klassieke gouden en zilveren tinten - deze kleuren stralen luxe en elegantie uit. Of het nu gaat om een full cover design, delicate accenten of in de vorm van stickers, dit is zeker een veilige keuze!

Silbernes Nagel Design
Goldenes Nagel Design
Silber Nagel Design mit Glitzer

 

Glitter en fonkeling

Oud & Nieuw zonder glitter is als een dag zonder zonneschijn! Experimenteer met verschillende glitterpoeders, van fijne glans tot grove glitter. Je kunt ze op de hele nagel aanbrengen of creatief werken met glitteraccenten om een sprankelend effect te creëren.

Rose farbendes Nagel Design
Sparkling Rose
Schwarzes Buntes Nagel Design
Blackout
New Years Nagel Design

 

Party in pastel 

Als je op zoek bent naar iets eenvoudigs, wat dacht je dan van pastelkleuren? Lichtroze, mintgroen of zachte lavendel geven je nagels een delicate elegantie. Voeg een beetje glitter toe om de look voor Oud & Nieuw op te fleuren.

Flieder Nagel Design
Pastell Orange Nagel Design
Pastell Blaues Nagel Design

 

Nachtelijke hemel met Nieuwjaar

Geïnspireerd door oudejaarsavond en de fonkelende sterren aan de hemel kun je een nageldesign creëren met een donkerblauwe achtergrond en zilveren accenten. Hiermee draag je de magie van de nieuwjaarsnacht letterlijk op je vingertoppen. En als de hemel niet genoeg is, pak dan meteen het hele sterrenstelsel!

Dunkel Blaues Glitzer Nagel Design
Glitzer Nagel Design
Blaues Glizer Nagel Design

 

French-manicure met een twist

De klassieke French-manicure kan volledig opnieuw worden geïnterpreteerd door sprankelende highlights of door te experimenteren met verschillende kleuren. Het is een subtiele en toch elegante keuze voor de jaarwisseling.

Mattes Glänzendes French Nagel Design in Grün Blau
Doonails French Sticker
Doonails Gold French Sticker

 

 

De countdown loopt…

Het maakt niet uit op welke manier je het nieuwe jaar start of welk design je kiest - de nacht wordt legendarisch! We wensen je een fantastische tijd, een prachtige jaarwisseling en geweldige momenten die in je herinnering zullen blijven 🎇💫

Gratis verzending

Wij bieden gratis verzending met DPD voor bestellingen boven de €60.