Doonail's cadeaugids: zo vind je het perfecte kerstcadeau!

Doonail's cadeaugids: zo vind je het perfecte kerstcadeau!

Van startersets en lievelingskleuren tot essentiële accessoires – wij laten je zien met welke cadeaus je dit jaar pure kerstvreugde verspreidt.

Kerstmis staat voor de deur en je bent nog steeds op zoek naar het ideale cadeau? We got you! Om ervoor te zorgen dat je dit jaar niet hoeft terug te vallen op de obligate sokken, helpt onze cadeaugids je om precies in de roos te schieten! Of je nu je moeder wilt verrassen, je beste vriendin wilt aansteken met de Doonails-koorts of iets goeds voor jezelf wilt doen - bij ons blijven geen wensen onvervuld 🎄

  1. De perfecte instap 
  2. Een kleur komt zelden alleen 
  3. De populairste Doonails Dipping Powder kleuren
  4. Accessoires en glazen tools
  5. Voor snel wisselen 
  6. Vrije keuze

 

1. De perfecte instap

De Doonails starterset is ideaal om in de wereld van het dippen te stappen! Van manicurestick en nagelvijl tot dipping essentials, lievelingskleuren en basic removers - hier ben je goed uitgerust met alles erop en eraan en hoef je de benodigde accessoires niet eerst moeizaam bij elkaar te zoeken. Het perfecte alles-in-één cadeau dus!

Dipping Powder Starter Set

 

2. Een kleur komt zelden alleen

Of het nu gaat om 4, 6, 8 of 12: met de Doonails-kleurensets kun je voor elke stemming, elke gelegenheid en elke outfit je favorieten kiezen of iets goeds doen voor je beste vriendin en haar lievelingskleuren onder de kerstboom leggen. 

3. De populairste Doonails Dipping Powder kleuren

Met meer dan 100 kleuren kunnen we begrijpen dat het moeilijk kiezen is. Bekijk wat onze klanten het meest shoppen en laat je inspireren door het ene of het andere poeder - of het nu gaat om ingetogen nude, dramatisch zwart of verleidelijke rode tinten. Wij hebben ze allemaal!

Dunkel Rotes Nagel Design
Helles Rosa Nagel Design
Nude Farbendes Nagel Design
Dunkel blaues Herbst Nagel Design
Schwarzes Nagel Design
Rosa Nagel Design mit Glitzer
Dunkel Nude Nagel Design
Rotes Nagel Design
Glitzer rotes Nagel Design Weihnachten

 

4. Accessoires en glazen tools 

Voor de perfecte vorm en een zachte finish zijn de juiste tools onmisbaar. Met onze premium accessoires set haal je de perfecte metgezellen in huis. Elke vijl heeft daarin zijn eigen sterkte en is ideaal voor verschillende typen en vormen nagels. 
Onze hoogwaardige Glas Tools zijn niet alleen visueel een blikvanger, maar ook ongelooflijk effectief voor een zachte nagelverzorging. Deze tools zijn een absolute must-have voor iedereen die waarde hecht aan precisie en kwaliteit. De set is alsof het gemaakt is voor een tussenstop onder de kerstboom 🎁

Glas Tools
 

5. Voor snel wisselen - Soft Gel Press Ons

Onze Soft Gel Press Ons zijn gemaakt van hoogwaardig gelmateriaal, dat niet alleen stabiliteit en weerstand biedt, maar tegelijkertijd zorgt voor een natuurlijke en elegante look. Hiermee worden de nagels in slechts enkele minuten omgetoverd tot echte blikvangers - heel comfortabel, waar je maar wilt. Een leuke verrassing voor iedereen die volledige flexibiliteit wil.

6. Vrije keuze

Cadeaubonnen zijn saai en fantasieloos? Wij zien dat anders! Met een Doonails-cadeaubon geef je onbegrensde mogelijkheden weg om precies die producten te kiezen die passen bij je eigen behoeften, wensen en voorkeuren. Wie kan dat nu weerstaan? 

Conclusie

Het perfecte cadeau te vinden is soms helemaal niet zo eenvoudig, maar met deze gids zou de keuze nu niet meer al te moeilijk moeten zijn. Met Doonails geef je niet alleen hoogwaardige producten cadeau, maar vooral de mogelijkheid om waardevolle tijd met jezelf door te brengen en je eigen me-time een geheel nieuwe betekenis te geven. Daarmee maak je niet alleen je dierbaren heel blij, maar je kunt ook jezelf een kostbaar cadeau doen. 

Wij wensen je veel plezier met rondkijken, een bezinnelijke kerst en veel magische momenten met je vrienden, familie en jezelf 🎁✨

Gratis verzending

Wij bieden gratis verzending met DPD voor bestellingen boven de €60.